پیشرفتهای بعدی برای تولید انبوه در طول قرن ۱۹ با کاهش قیمت این پیچها ادامه یافت. بهطوریکه با گسترش و توسعه دستگاه تراشکاری در سال ۱۸۴۰ و دستگاههای اتوماتیک پیچ در سال ۱۸۷۰ به طرز قابل توجهی از هزینه تولید اتصالات پیچی توسط ماشینهای تولید اتوماتیک کاسته شد.
سر این پیچها برای کاهش حرکت و ارتعاش به شکل تخت ساخته میشود.
این دو سیستم در زاویههای مخروطی پیچهای سرتخت با یکدیگر تطابق دارند. از آنجایی که پیچهای آلن فضای کمتری نسبت به پیچهای دیگر اشغال میکنند در صنایع مختلف مورداستفاده قرار میگیرند.
از پیچهای فلزی به عنوان وسیلهای برای بستن اتصالات به دلیل کمیاب بودن کمتر در اروپای قبل از قرن ۱۵ استفاده میشد.
پیچهای آلن عملکردی مانند تمامی پیچهای دیگر دارند. تفاوت پیچهای آلن با دیگر پیچها در شکل ظاهری آنها و طراحی است که شرکتهای تولید کننده برای آنها در نظر میگیرند. این پیچها دارای یک حفره روی سر خود هستند که به آن گل پیچ میگویند. این پیچها به عنوان یک اتصالدهنده کششی با استحکام بالا شناخته میشوند.
همچنین، همیشه به دقت نشانهها و شیارهای پیچها توجه کنید تا از انجام کارهای اشتباه جلوگیری کنید.
پیچ تخت: در بسیاری از موارد، نحوه اتصال کلگی به پیچ به صورت مخروطی است، اما سر آن کاملاً تخت و صاف است. این نوع اتصالات عمدتاً برای مواردی استفاده میشوند که پس از وصل شدن، هیچ برآمدگی یا تنوعی در سطح جسم احساس نشود، به عبارت دیگر، اتصالی کاملاً محکم و بدون برآمدگی فراهم میکنند.
پیچ با کلگی مخروطی شکل: زاویه کلگی معمولاً بیشتر از زاویه روی بسته پیچ است و این زاویه عمدتاً ۹۰ درجه است. در صورت تغییر در زاویه روی بسته پیچ، زاویه مخروط روی پیچ نوشته میشود. اغلب مخروط کلگی به طور مستقیم به بدنه پیچ وصل شده است، اما در صورتی که مخروط بزرگتر از بدنه باشد، روی پیچ عبارت “آندرکات” نوشته میشود.
این پیچ تمام رزوه بوده و با مهره استفاده میشود. رویه این پیچ از جنس زینک بوده و جزو پیچهای پرکاربرد است.
این پیچ شامل یک استوانه و یک واشر و مهره است. در کارهایی که مربوط به بتن باشد باید از پیچ با سر مخروطی استفاده کرد.
۶ خرداد ۱۴۰۳ گزارش بیست و دومین نمایشگاه تخصصی صنعت چوب پیچ و مهره چوب در اصفهان
سرزمین پیچ
طول رزوه پیچ ورق کاری گام کوتاه یا عمق زیادی دارد. این پیچ از فولاد کربن ساخته شده و در برابر مواد شیمیایی و رطوبت آسیب پذیر است؛ به همین جهت برای استفاده در محیطهای مرطوب مناسب نیست.
امروزه در صنایع خودروسازی از این پیچها با طرحها و جنسهای مختلف استفاده میشود. از انواع پیچ اتاقی میتوان به پیچ اتاقی آهنی و پیچ اتاقی استیل اشاره کرد.